Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

12 ayrı bölgede fidan dikimi gerçekleştirildi

NEVŞEHİR 13.11.2019 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

12 ayrı bölgede fidan dikimi gerçekleştirildi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında, 81 ilde 7 den 70'e gönüllülerin katılımıyla 11 milyon fidan toprakla buluştu.
  NEVŞEHİR(MHA) Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında, 81 ilde 7 den 70'e gönüllülerin katılımıyla 11 milyon fidan toprakla buluştu.     İl ve İlçe Müdürlüklerince 12 bölgede düzenlenen programlara katılım sağlandı.     İl Müdürü Okan Yılmaz, "Bu Büyük Projeye katılan ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum,  mutluluk verici bir günle karşı karşıyayız. Buraya gelen yüzlerce insanı ağaç dikmek için gönüllü olan herkesi kutluyorum. Bu insanların heyecanı ve farkındalık oluşturması herkese çok büyük mutluluklar verdi. Bizden sonraki gelecek nesillere de bir sorumluluk ve bir emanet bıraktılar. Umarım bu gibi etkinliklerin devamlı olması için çalışacağız "dedi.    
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında, 81 ilde 7 den 70'e gönüllülerin katılımıyla 11 milyon fidan toprakla buluştu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında, 81 ilde 7 den 70'e gönüllülerin katılımıyla 11 milyon fidan toprakla buluştu.  

 

İl ve İlçe Müdürlüklerince 12 bölgede düzenlenen programlara katılım sağlandı.  

 

İl Müdürü Okan Yılmaz, "Bu Büyük Projeye katılan ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum,  mutluluk verici bir günle karşı karşıyayız. Buraya gelen yüzlerce insanı ağaç dikmek için gönüllü olan herkesi kutluyorum. Bu insanların heyecanı ve farkındalık oluşturması herkese çok büyük mutluluklar verdi. Bizden sonraki gelecek nesillere de bir sorumluluk ve bir emanet bıraktılar. Umarım bu gibi etkinliklerin devamlı olması için çalışacağız "dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.