Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş’tan 10 Kasım mesajı

NEVŞEHİR 10.11.2019 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş’tan 10 Kasım mesajı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 81.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete İrtihalinin 81. Yıl Dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında;   “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Başkomutan ve devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete irtihalinin 81. yıldönümünde rahmet, şükran ve minnetle yad ediyoruz.   Bağımsızlık savaşımızın önderi, kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve İstiklal Savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.   Bu düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızı korumak uğruna canını fedakârca ortaya koyarak, şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 81.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete İrtihalinin 81. Yıl Dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında;

 

“Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Başkomutan ve devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete irtihalinin 81. yıldönümünde rahmet, şükran ve minnetle yad ediyoruz.

 

Bağımsızlık savaşımızın önderi, kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve İstiklal Savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

 

Bu düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızı korumak uğruna canını fedakârca ortaya koyarak, şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.