Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Duru’dan Kızılay’a ziyaret

NEVŞEHİR 07.11.2019 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Duru’dan Kızılay’a ziyaret

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Kızılay haftasını kutlamak amacıyla Şube başkanlığını ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Kızılay haftasını kutlamak amacıyla Şube başkanlığını ziyaret etti.   Ziyaretinde Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Şube yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde de bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Ercan Civelek, kendisine günün anısına bir portre hediye etti.
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Kızılay haftasını kutlamak amacıyla Şube başkanlığını ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Kızılay haftasını kutlamak amacıyla Şube başkanlığını ziyaret etti.

 

Ziyaretinde Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Şube yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde de bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Ercan Civelek, kendisine günün anısına bir portre hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.