Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

100 yataklı ek bina Mart – Nisan aylarında açılacak

SAĞLIK 04.11.2019 - 11:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

100 yataklı ek bina Mart – Nisan aylarında açılacak

Nevşehir Devlet Hastanesine 100 ek yatak kazandıracak olan binanın inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Devlet Hastanesine 100 ek yatak kazandıracak olan binanın inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.   İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yaptırılan ve 90 – 95 seviyelerine ulaşan 100 ek yataklı yeni binanın tefrişat çalışmalarının da başladığı bildirildi.   Tamamlandığında Nevşehir’e 50 – 60 Milyon TL’lik bir sağlık yatırımını kazandıracak olan ek binanın tamamlanarak hizmete sunulmasının 2020 Mart – Nisan aylarında mümkün olabileceği belirtildi.   İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’ın büyük bir dikkatle takip ettiği tefrişat çalışmalarının belirtilen süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Nevşehir Devlet Hastanesine 100 ek yatak kazandıracak olan binanın inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Devlet Hastanesine 100 ek yatak kazandıracak olan binanın inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

 

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yaptırılan ve 90 – 95 seviyelerine ulaşan 100 ek yataklı yeni binanın tefrişat çalışmalarının da başladığı bildirildi.

 

Tamamlandığında Nevşehir’e 50 – 60 Milyon TL’lik bir sağlık yatırımını kazandıracak olan ek binanın tamamlanarak hizmete sunulmasının 2020 Mart – Nisan aylarında mümkün olabileceği belirtildi.

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’ın büyük bir dikkatle takip ettiği tefrişat çalışmalarının belirtilen süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.