Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 'Geleceğim Mesleğim' konferansı düzenlendi

EĞİTİM 24.10.2019 - 15:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de 'Geleceğim Mesleğim' konferansı düzenlendi

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından “Geleceğim Mesleğim” konferansı düzenlendi.
  Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde AHİKA tarafından düzenlenen seminere konuşmacı olarak kişisel gelişim kitapları yazarı Ahmet Şerif İzgören katılırken konferansı çok sayıda öğrenci takip etti. 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında kalkınma ajanslarının teması 'Mesleki ve Teknik Eğitim' olarak belirlendi. Bu kapsamda; mesleki ve teknik eğitime atfedilen değerin artırılması, mesleki ve teknik eğitimde rehberlik erişim imkanlarının artırılması, yeni nesil müfredatların geliştirilmesi, eğitim ortamları ve insan kaynaklarının geliştirilmesi ile mesleki ve teknik eğitimde eğitim-istihdam-üretim ilişkisinin güçlendirilmesi gibi hedeflere ulaşma amaçlanıyor.
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından “Geleceğim Mesleğim” konferansı düzenlendi.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde AHİKA tarafından düzenlenen seminere konuşmacı olarak kişisel gelişim kitapları yazarı Ahmet Şerif İzgören katılırken konferansı çok sayıda öğrenci takip etti.


2023 Eğitim Vizyonu kapsamında kalkınma ajanslarının teması 'Mesleki ve Teknik Eğitim' olarak belirlendi. Bu kapsamda; mesleki ve teknik eğitime atfedilen değerin artırılması, mesleki ve teknik eğitimde rehberlik erişim imkanlarının artırılması, yeni nesil müfredatların geliştirilmesi, eğitim ortamları ve insan kaynaklarının geliştirilmesi ile mesleki ve teknik eğitimde eğitim-istihdam-üretim ilişkisinin güçlendirilmesi gibi hedeflere ulaşma amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.