Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Dinç’in bütçe maratonu sürüyor

NEVŞEHİR 11.10.2019 - 12:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Dinç’in bütçe maratonu sürüyor

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’in il özel idaresi bütçesiyle ilgili yoğun mesaisi sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’in il özel idaresi bütçesiyle ilgili yoğun mesaisi sürüyor.   Yeni yılda il özel idaresine bağlı kasaba ve köylerde ulaşım başta olmak üzere pek çok konuda halka hizmet sunmayı hedefleyen İl özel idaresinin yeni bütçe hazırlıklarında İl genel meclisi üyeleri ile özel idare birim müdürleri ve personelleri de toplantılara katılarak bütçenin hazırlanmasına katkı sağlıyor.
Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’in il özel idaresi bütçesiyle ilgili yoğun mesaisi sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’in il özel idaresi bütçesiyle ilgili yoğun mesaisi sürüyor.

 

Yeni yılda il özel idaresine bağlı kasaba ve köylerde ulaşım başta olmak üzere pek çok konuda halka hizmet sunmayı hedefleyen İl özel idaresinin yeni bütçe hazırlıklarında İl genel meclisi üyeleri ile özel idare birim müdürleri ve personelleri de toplantılara katılarak bütçenin hazırlanmasına katkı sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.