Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

34 Aile alışverişini para geçmeyen marketten yaptı

GÜNCEL 07.10.2019 - 09:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

34 Aile alışverişini para geçmeyen marketten yaptı

Nevşehir’de 34 aileye paranın geçmediği markette alışverişlerini yaparak huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı.
  Nevşehir´de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği yardım severlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapmaya devam ediyor.   Nevşehir Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün; “Derneğimize yapılan yardım başvuruları neticesinde oluşan listeler doğrultusunda, başvuran ailelerin hanelerine gidip sosyal incelemelerde bulunuyoruz ve bu inceleme sonucu ihtiyaca binaen en doğru yardımı ulaştırabilmek için çalışmalar yürütüyoruz. Beşir Derneği Su kuyuları açma, kan bağış organizasyonları, vekâleten kurban kesimi gibi pek çok alanda insani yardım faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Hayırsever vatandaşlara seslenerek hizmetlerin büyümesi için sizlerden (bağış, zekat,) derneğimize bağışlayarak Hayır’a vesile olabilirsiniz” dedi.    
Nevşehir’de 34 aileye paranın geçmediği markette alışverişlerini yaparak huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı.

 

Nevşehir´de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği yardım severlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapmaya devam ediyor.

 

Nevşehir Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün; “Derneğimize yapılan yardım başvuruları neticesinde oluşan listeler doğrultusunda, başvuran ailelerin hanelerine gidip sosyal incelemelerde bulunuyoruz ve bu inceleme sonucu ihtiyaca binaen en doğru yardımı ulaştırabilmek için çalışmalar yürütüyoruz. Beşir Derneği Su kuyuları açma, kan bağış organizasyonları, vekâleten kurban kesimi gibi pek çok alanda insani yardım faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Hayırsever vatandaşlara seslenerek hizmetlerin büyümesi için sizlerden (bağış, zekat,) derneğimize bağışlayarak Hayır’a vesile olabilirsiniz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.