Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Crowne Plaza Cappadocia’ya Murat Arslan Genel Müdür olarak atandı

TURİZM 02.10.2019 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Crowne Plaza Cappadocia’ya Murat Arslan Genel Müdür olarak atandı

Nevşehir Crowne Plaza Cappadocia’ya Murat Arslan genel müdür olarak atandı.
  Crowne Plaza zincirinin Kapadokya Nevşehir’de hizmet veren Crowne Plaza Cappadocia otele Genel Müdür olarak Murat Arslan atandı.   20 yıldır otelcilik sektöründe çalışan ve son dokuz yılda İntercontinental Hotels Groups (IHG) bünyesinde farklı pozisyonlarda görev yapan ve son olarak Holiday İnn Kavaklıdere’de Genel Müdürlük görevinde bulunan Murat Arslan bundan sonra Crowne Plaza Cappadica otelin başarısı için çalışacak. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Aslan evli ve bir çocuk babası.
Nevşehir Crowne Plaza Cappadocia’ya Murat Arslan genel müdür olarak atandı.

 

Crowne Plaza zincirinin Kapadokya Nevşehir’de hizmet veren Crowne Plaza Cappadocia otele Genel Müdür olarak Murat Arslan atandı.

 

20 yıldır otelcilik sektöründe çalışan ve son dokuz yılda İntercontinental Hotels Groups (IHG) bünyesinde farklı pozisyonlarda görev yapan ve son olarak Holiday İnn Kavaklıdere’de Genel Müdürlük görevinde bulunan Murat Arslan bundan sonra Crowne Plaza Cappadica otelin başarısı için çalışacak. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Aslan evli ve bir çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.