Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taylan Şimşek’in düğününe davetlisiniz

NEVŞEHİR 13.09.2019 - 11:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Taylan Şimşek’in düğününe davetlisiniz

Nevşehir’in tanınmış muhasebecilerinden Taylan Şimşek hafta sonunda düzenlenecek olan düğün merasimi ile hayatını Ayşe Uz ile birleştirecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in tanınmış muhasebecilerinden Taylan Şimşek hafta sonunda düzenlenecek olan düğün merasimi ile hayatını Ayşe Uz ile birleştirecek.   15 Eylül Pazar günü Ürgüp Mustafa Otelde düzenlenecek olan düğün merasimine tüm eş, dost ve tanıdıkları davet eden Şimşek, şimdiden bu özel güne katılarak kendisine destek olan herkese teşekkür etti.   Haber merkezi olarak bizde Taylan Şimşek & Ayşe Uz çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Nevşehir’in tanınmış muhasebecilerinden Taylan Şimşek hafta sonunda düzenlenecek olan düğün merasimi ile hayatını Ayşe Uz ile birleştirecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in tanınmış muhasebecilerinden Taylan Şimşek hafta sonunda düzenlenecek olan düğün merasimi ile hayatını Ayşe Uz ile birleştirecek.

 

15 Eylül Pazar günü Ürgüp Mustafa Otelde düzenlenecek olan düğün merasimine tüm eş, dost ve tanıdıkları davet eden Şimşek, şimdiden bu özel güne katılarak kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

 

Haber merkezi olarak bizde Taylan Şimşek & Ayşe Uz çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.