Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

30 yıldır yüzü değişmedi

NEVŞEHİR 31.08.2019 - 14:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

30 yıldır yüzü değişmedi

1990’lı yıllarda yapılarak hizmet vermeye başlayan, zamanla bazı kurumların taşınmasıyla birlikte dağınık bir görüntü sergileyen hükümet konağında dış mekan hiç değişmedi.
  NEVŞEHİR(MHA) 1990’lı yıllarda yapılarak hizmet vermeye başlayan, zamanla bazı kurumların taşınmasıyla birlikte dağınık bir görüntü sergileyen hükümet konağında dış mekan hiç değişmedi.  Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’e yakışır, özellikle bölgeye has sarı taş işlemelerinin kullanıldığı bir görüntünün Nevşehir hükümet konağının görüntüsüne önemli bir görüntü zenginliği katabileceği belirtiliyor.  Yıllardır içerisinde birçok kez tadilat yapılarak günümüz şartlarına uygun, modern bir hal kazandırılmaya çalışılan hükümet konağının bu sayede daha güzel bir görünüm kazanabileceği gibi, bölgenin turistik doğasına da uygun bir görüntü sergileyebileceği ifade ediliyor.
1990’lı yıllarda yapılarak hizmet vermeye başlayan, zamanla bazı kurumların taşınmasıyla birlikte dağınık bir görüntü sergileyen hükümet konağında dış mekan hiç değişmedi.

 

NEVŞEHİR(MHA) 1990’lı yıllarda yapılarak hizmet vermeye başlayan, zamanla bazı kurumların taşınmasıyla birlikte dağınık bir görüntü sergileyen hükümet konağında dış mekan hiç değişmedi. 


Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’e yakışır, özellikle bölgeye has sarı taş işlemelerinin kullanıldığı bir görüntünün Nevşehir hükümet konağının görüntüsüne önemli bir görüntü zenginliği katabileceği belirtiliyor. 
Yıllardır içerisinde birçok kez tadilat yapılarak günümüz şartlarına uygun, modern bir hal kazandırılmaya çalışılan hükümet konağının bu sayede daha güzel bir görünüm kazanabileceği gibi, bölgenin turistik doğasına da uygun bir görüntü sergileyebileceği ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.