Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pınarbaşı, 'Okul alışverişlerinizi yerel esnafımızdan yapın'

NEVŞEHİR 29.08.2019 - 14:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pınarbaşı, 'Okul alışverişlerinizi yerel esnafımızdan yapın'

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir halkına okul alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları konusunda çağrıda bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir halkına okul alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları konusunda çağrıda bulundu.   Günümüz ekonomik şartlarında yerel esnafın böyle dönemlerde halkın desteğine ihtiyaç duyduğunu belirten Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, “Ekonomik açıdan zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde, okulların açılmasına sayılı günler kala halkımızın yerel esnafımızdan alışverişlerini yapmaları büyük önem taşıyor. Yerel esnafımızın ekonomik açıdan rahatlaması için böylesine dönemlerde vatandaşlarımızın bu konuya hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Tüm Nevşehir halkımızı okul alışverişlerini yerel esnafımızdan yapmaları çağrısında bulunuyoruz” dedi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir halkına okul alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir halkına okul alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

 

Günümüz ekonomik şartlarında yerel esnafın böyle dönemlerde halkın desteğine ihtiyaç duyduğunu belirten Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, “Ekonomik açıdan zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde, okulların açılmasına sayılı günler kala halkımızın yerel esnafımızdan alışverişlerini yapmaları büyük önem taşıyor. Yerel esnafımızın ekonomik açıdan rahatlaması için böylesine dönemlerde vatandaşlarımızın bu konuya hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Tüm Nevşehir halkımızı okul alışverişlerini yerel esnafımızdan yapmaları çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.