Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2020 Nevşehir’de siyasilerin seçim yılı olacak

SİYASET 27.08.2019 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

2020 Nevşehir’de siyasilerin seçim yılı olacak

Son 4 ayına gireceğimiz 2019 yılının hemen ardından Nevşehir’de hemen hemen bütün siyasi partilerde seçim yılı olacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Son 4 ayına gireceğimiz 2019 yılının hemen ardından Nevşehir’de hemen hemen bütün siyasi partilerde seçim yılı olacak.   Öncelikle iktidar partisi olan AK Parti’de yılsonuna doğru teşkilat içi seçim takviminin hızlanması bekleniyor. İlçe ve il de yapılacak olan seçimlerde kimlerin aday olacakları önümüzdeki günlerde tek tek ortaya çıkmaya başlayacak.   Milliyetçi Hareket Partisinde de 2020 Yılı seçim yılı olacak. Halen İl Başkanlığını İlhan Kaya’nın yaptığı partide Kaya’nın il başkanlığına yeniden aday olup olmayacağı da şimdilik belirsizliğini koruyor.   Cumhuriyet Halk Partisinde 4 yıldır il başkanlığı görevini sürdüren Kamil Gülmez’in tamam mı, devam mı diyeceği de belirsiz. Ufukta henüz bir seçim görülmese de Cumhuriyet Halk Partisi de örgütlerini daha dinamik bir hale getirmenin hesaplarını yapıyor.   İYİ Parti il başkanlığına genel merkez ataması ile gelen Ali Karaaslan’ın da genel merkezin kendilerine sunacağı takvim doğrultusunda 2020 yılında il kongresini ve ilçe kongrelerini yaparak teşkilatlarını güncellemek amacında olduğu görülüyor.
Son 4 ayına gireceğimiz 2019 yılının hemen ardından Nevşehir’de hemen hemen bütün siyasi partilerde seçim yılı olacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Son 4 ayına gireceğimiz 2019 yılının hemen ardından Nevşehir’de hemen hemen bütün siyasi partilerde seçim yılı olacak.

 

Öncelikle iktidar partisi olan AK Parti’de yılsonuna doğru teşkilat içi seçim takviminin hızlanması bekleniyor. İlçe ve il de yapılacak olan seçimlerde kimlerin aday olacakları önümüzdeki günlerde tek tek ortaya çıkmaya başlayacak.

 

Milliyetçi Hareket Partisinde de 2020 Yılı seçim yılı olacak. Halen İl Başkanlığını İlhan Kaya’nın yaptığı partide Kaya’nın il başkanlığına yeniden aday olup olmayacağı da şimdilik belirsizliğini koruyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisinde 4 yıldır il başkanlığı görevini sürdüren Kamil Gülmez’in tamam mı, devam mı diyeceği de belirsiz. Ufukta henüz bir seçim görülmese de Cumhuriyet Halk Partisi de örgütlerini daha dinamik bir hale getirmenin hesaplarını yapıyor.

 

İYİ Parti il başkanlığına genel merkez ataması ile gelen Ali Karaaslan’ın da genel merkezin kendilerine sunacağı takvim doğrultusunda 2020 yılında il kongresini ve ilçe kongrelerini yaparak teşkilatlarını güncellemek amacında olduğu görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.