Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çanakkale destanı Nissara AVM de anlatılıyor

NEVŞEHİR 22.08.2019 - 14:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çanakkale destanı Nissara AVM de anlatılıyor

Çanakkale Savaşları 100.Yıl Derneği tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırlanılan Çanakkale Savaş eserleri ve resim sergisi, 30 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında Nissara AVM’de izlenime sunuluyor.
  Çanakkale Savaşları 100.Yıl Derneği tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırlanılan ÇANAKKALE SAVAS ESERLERİ VE RESİM SERGİSİ, 30 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında Nissara AVM’de izlenime sunuluyor.   Nissara AVM'in etkinlik alanında yer alacak olan sergiye ilişki açıklamada bulunan serginin küratörü ve Çanakkale Savaşları 100.Yıl Derneği Başkanı Turgay GÜLEÇ, Nissara AVM''de yapacağımız etkinlik sayesinde, Çanakkale Şehitliklerine gidebilme imkanı bulamayan vatandaşların ve okul çağındaki çocuklarımızın bir nevi ayağına bu hizmeti getirmiş olacağız. Elbet Şehitlikleri yerinde ziyaret etmek aslolan hedef olsa da, bu etkinlikle daha fazla insanımıza Çanakkale Ruhunu nakşetmiş olunacağını söyledi.  Sergide, savaş alanlarından çıkan/temin edilen cam fanus içinde izlenebilen 26 özel koleksiyon yer alıyor  Savaş eserleri sergisinde, savaş alanlarından çıkan/temin edilen cam fanus içinde izlenebilen, 26 masadan oluşan özel koleksiyon olarak saklanmış malzemeler yer alacak. Ayrıca sağlık çadırı da kurulacak ve savaş zamanı uygulana tedavi hizmetleri gösterilecektir.    Nissara AVM’de 30 Ağustos’ta başlayacak sergi, 8 Eylül'e kadar ziyaret edilebilecek.      
Çanakkale Savaşları 100.Yıl Derneği tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırlanılan Çanakkale Savaş eserleri ve resim sergisi, 30 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında Nissara AVM’de izlenime sunuluyor.

 

Çanakkale Savaşları 100.Yıl Derneği tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırlanılan ÇANAKKALE SAVAS ESERLERİ VE RESİM SERGİSİ, 30 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında Nissara AVM’de izlenime sunuluyor.

 

Nissara AVM'in etkinlik alanında yer alacak olan sergiye ilişki açıklamada bulunan serginin küratörü ve Çanakkale Savaşları 100.Yıl Derneği Başkanı Turgay GÜLEÇ, Nissara AVM''de yapacağımız etkinlik sayesinde, Çanakkale Şehitliklerine gidebilme imkanı bulamayan vatandaşların ve okul çağındaki çocuklarımızın bir nevi ayağına bu hizmeti getirmiş olacağız. Elbet Şehitlikleri yerinde ziyaret etmek aslolan hedef olsa da, bu etkinlikle daha fazla insanımıza Çanakkale Ruhunu nakşetmiş olunacağını söyledi.

 Sergide, savaş alanlarından çıkan/temin edilen cam fanus içinde izlenebilen 26 özel koleksiyon yer alıyor

 Savaş eserleri sergisinde, savaş alanlarından çıkan/temin edilen cam fanus içinde izlenebilen, 26 masadan oluşan özel koleksiyon olarak saklanmış malzemeler yer alacak. Ayrıca sağlık çadırı da kurulacak ve savaş zamanı uygulana tedavi hizmetleri gösterilecektir. 

 

Nissara AVM’de 30 Ağustos’ta başlayacak sergi, 8 Eylül'e kadar ziyaret edilebilecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.