Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de ücretsiz otopark hizmeti

İLÇELER 20.08.2019 - 12:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir’de ücretsiz otopark hizmeti

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde belediye bir süredir yürüttüğü yeni otopark alanları oluşturma çalışmalarından olumlu yanıtlar almaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde belediye bir süredir yürüttüğü yeni otopark alanları oluşturma çalışmalarından olumlu yanıtlar almaya devam ediyor. İlçe merkezindeki araç ve yaya trafiğinin daha modern standartlara ulaştırılması gayretinde olan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi önderliğindeki belediye çalışanlarının yoğun ve fedakar çalışmaları ile birlikte yeni bir, ücretsiz park alanı hizmete sunuldu. Sunulan hizmetten son derece memnuniyet duyduklarını kaydeden ilçe sakinleri Başkan Çiftçi ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.  
Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde belediye bir süredir yürüttüğü yeni otopark alanları oluşturma çalışmalarından olumlu yanıtlar almaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde belediye bir süredir yürüttüğü yeni otopark alanları oluşturma çalışmalarından olumlu yanıtlar almaya devam ediyor.

İlçe merkezindeki araç ve yaya trafiğinin daha modern standartlara ulaştırılması gayretinde olan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi önderliğindeki belediye çalışanlarının yoğun ve fedakar çalışmaları ile birlikte yeni bir, ücretsiz park alanı hizmete sunuldu.

Sunulan hizmetten son derece memnuniyet duyduklarını kaydeden ilçe sakinleri Başkan Çiftçi ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.