Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de yeni otopark alanları dizayn ediliyor

İLÇELER 24.07.2019 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir’de yeni otopark alanları dizayn ediliyor

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde belediye yeni otopark alanları dizayn ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde belediye yeni otopark alanları dizayn ediyor.   Kızılırmak ve Nevşehir caddelerinde ücretli otopark sistemine geçileceğinden, alternatif otopark alanlarının yapılması konusunda çalışmaları bizzat izleyen Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilk olarak eski giyim pazarındaki otopark alanı düzenlemesini bizzat takip etti.   İlçede yapılacak olan otopark alanları ile ilçe merkezindeki trafik yoğunluğunun ve otopark ihtiyacının minimum seviyeye indirilmesi planlanıyor.
Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde belediye yeni otopark alanları dizayn ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde belediye yeni otopark alanları dizayn ediyor.

 

Kızılırmak ve Nevşehir caddelerinde ücretli otopark sistemine geçileceğinden, alternatif otopark alanlarının yapılması konusunda çalışmaları bizzat izleyen Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilk olarak eski giyim pazarındaki otopark alanı düzenlemesini bizzat takip etti.

 

İlçede yapılacak olan otopark alanları ile ilçe merkezindeki trafik yoğunluğunun ve otopark ihtiyacının minimum seviyeye indirilmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.