Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2019 LGS’de yine Kardelen Koleji zirvede

EĞİTİM 24.06.2019 - 20:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2019 LGS’de yine Kardelen Koleji zirvede

İlköğretim 8. Sınıf öğrencilerinin girdiği LGS sonuçları açıklandı. Nevşehir’in kaliteli eğitim kurumu Kardelen Koleji okul puan ortalaması ile başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.
  Güçlü eğitim kadrosu ve öğrencilerimizin azmi ile başarılı bir LGS’yi geride bırakan Kardelen Koleji son yıllardaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.   Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Kardelen Kolejinde başarının artık bir gelenek haline geldiğini söyleyerek, son yıllarda olduğu gibi bu yılda kitlesel başarı da çok iyi sonuçlar elde ettiklerini belirtti. “Geçen yılın tek İl birincisi Cesur Akün ve önceki yılın tek il birincisi Hüseyin Kaan Özdemir’in bireysel başarıları yanı sıra çok yüksek oranda kitlesel yerleştirmeler elde ettiklerini, bu yılda tam puanlı öğrencimizin olmamakla birlikte tek yanlışlı bir öğrencimizin yanı sıra iki ve üç yanlışlı çok sayıda öğrenci ile geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüksek oranda kitlesel başarı elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.   Kolejinde Resmi sınav sonuçları şu şekilde; 74 öğrencimizin katıldığı sınav sonucuna göre ; 1 diliminde 13 öğrencimiz, 3 diliminde 24 öğrencimiz yer alırken mezun öğrencilerimizin büyük çoğunluğu 10 dilime dahil olmuşlardır
İlköğretim 8. Sınıf öğrencilerinin girdiği LGS sonuçları açıklandı. Nevşehir’in kaliteli eğitim kurumu Kardelen Koleji okul puan ortalaması ile başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.

 

Güçlü eğitim kadrosu ve öğrencilerimizin azmi ile başarılı bir LGS’yi geride bırakan Kardelen Koleji son yıllardaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 

Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Kardelen Kolejinde başarının artık bir gelenek haline geldiğini söyleyerek, son yıllarda olduğu gibi bu yılda kitlesel başarı da çok iyi sonuçlar elde ettiklerini belirtti. “Geçen yılın tek İl birincisi Cesur Akün ve önceki yılın tek il birincisi Hüseyin Kaan Özdemir’in bireysel başarıları yanı sıra çok yüksek oranda kitlesel yerleştirmeler elde ettiklerini, bu yılda tam puanlı öğrencimizin olmamakla birlikte tek yanlışlı bir öğrencimizin yanı sıra iki ve üç yanlışlı çok sayıda öğrenci ile geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüksek oranda kitlesel başarı elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Kolejinde Resmi sınav sonuçları şu şekilde; 74 öğrencimizin katıldığı sınav sonucuna göre ; 1 diliminde 13 öğrencimiz, 3 diliminde 24 öğrencimiz yer alırken mezun öğrencilerimizin büyük çoğunluğu 10 dilime dahil olmuşlardır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.