Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA ile Karapınar belediyesi ortak projesi

BELEDİYELER 22.06.2019 - 10:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TÜGVA ile Karapınar belediyesi ortak projesi

TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğince hazırlanan sağlıklı anne, sağlıklı toplum isimli proje önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek.
  NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğince hazırlanan sağlıklı anne, sağlıklı toplum isimli proje önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek.  6 belediye ve iki sivil toplum kuruluşunun ortağı olduğu projeye katılım için Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ile TÜGVA Nevşehir teşkilat başkanı Abdülkadir Altun imza attılar.  Karapınar belediyesinin toplum yararına geliştirilen her türlü projede yer alacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Yasin Güneş, TÜGVA başta olmak üzere projenin diğer katılımcılarına başarılar diledi.
TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğince hazırlanan sağlıklı anne, sağlıklı toplum isimli proje önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğince hazırlanan sağlıklı anne, sağlıklı toplum isimli proje önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek. 


6 belediye ve iki sivil toplum kuruluşunun ortağı olduğu projeye katılım için Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ile TÜGVA Nevşehir teşkilat başkanı Abdülkadir Altun imza attılar. 
Karapınar belediyesinin toplum yararına geliştirilen her türlü projede yer alacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Yasin Güneş, TÜGVA başta olmak üzere projenin diğer katılımcılarına başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.