Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kılıç, ‘Tüm Nevşehir halkını mitingimize bekliyoruz’

SİYASET 14.03.2019 - 08:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kılıç, ‘Tüm Nevşehir halkını mitingimize bekliyoruz’

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılacak olan mitinge Nevşehir halkını davet etti.
  MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç bugün Diriliş Meydanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin düzenleyeceği mitinge davet etti. Kılıç açıklamasında şunları kaydetti;   “Değerli hemşerilerim, bugün saat 16.00’da Diriliş Meydanı’nda Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin teşrif edeceği mitingimiz var. Hepinizi bekliyorum. Miting bizim toyumuzdur. Hemşerilerimiz ellerinde Türk bayrakları, ağızlarında zafer türküleriyle Diriliş Meydanı’nı doldursunlar. Doldursunlar ki büyük Türk milletinin dirilişi ve şahlanışı yeniden bu meydanda başlasın. İstiklal Marşımızı bu meydanda birlikte okuyalım. Sesimiz o kadar gür çıksın ki arşa yükselsin. Bu sesi duyan şehitlerimiz kabirlerinde rahat etsin, dostlar sevinsin. Vatanımıza göz diken düşmanlar ve işbirlikçi hainler korksun, kaçacak delik arasın.”
MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılacak olan mitinge Nevşehir halkını davet etti.

 

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç bugün Diriliş Meydanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin düzenleyeceği mitinge davet etti. Kılıç açıklamasında şunları kaydetti;

 

“Değerli hemşerilerim, bugün saat 16.00’da Diriliş Meydanı’nda Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin teşrif edeceği mitingimiz var. Hepinizi bekliyorum. Miting bizim toyumuzdur. Hemşerilerimiz ellerinde Türk bayrakları, ağızlarında zafer türküleriyle Diriliş Meydanı’nı doldursunlar. Doldursunlar ki büyük Türk milletinin dirilişi ve şahlanışı yeniden bu meydanda başlasın. İstiklal Marşımızı bu meydanda birlikte okuyalım. Sesimiz o kadar gür çıksın ki arşa yükselsin. Bu sesi duyan şehitlerimiz kabirlerinde rahat etsin, dostlar sevinsin. Vatanımıza göz diken düşmanlar ve işbirlikçi hainler korksun, kaçacak delik arasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.