Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, KADEM Temsilcisi Akün’ü ziyaret etti

SİYASET 08.03.2019 - 15:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, KADEM Temsilcisi Akün’ü ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret ederek Dünya Kadınlar gününü kutladı. Açıkgöz, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle KADEM İl Temsilcimiz Dt. İlkay Akün’ü ziyaret ettik. Bu vesileyle annelerimizin, kadınlarımızın ve bacılarımızın bu önemli gününü en içten dileklerimle kutluyor, annelerimizin ellerinden öpüyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.   KADEM Temsilcisi İlkay Akün ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün’ü ziyaret ederek Dünya Kadınlar gününü kutladı. Açıkgöz, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle KADEM İl Temsilcimiz Dt. İlkay Akün’ü ziyaret ettik. Bu vesileyle annelerimizin, kadınlarımızın ve bacılarımızın bu önemli gününü en içten dileklerimle kutluyor, annelerimizin ellerinden öpüyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

 

KADEM Temsilcisi İlkay Akün ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.