Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Başkanı İlhan Kaya’dan flaş açıklama

SİYASET 08.02.2019 - 20:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya’dan flaş açıklama

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir Belediye Başkan adayımız Prof.Dr. Filiz Kılıç’tır dedi.
    MHP İl Başkanı İlhan Kaya son günlerde bazı internet sitelerinde Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın adaylıktan çekildiği konusunda yayılan haberlere karşı açıklamada bulundu. MHP İl Başkanı İlhan Kaya yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Bugün bir takım haber sitelerinde MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayının çekileceği ile haberler yeralmaktadır. Bu haberler belli çevrelerce kasıtlı olarak çıkartılmakta olup ilimizde ittifak yapmamızı gerektirecek bir rakip de yoktur. Değerli vatandaşlarımızın bu tür kirli bilgilere riayet etmemelerini rica ediyorum. MHP nin Nevşehir de adayını çekmesi söz konusu dahi olmamıştır. 1 Aralık tarihinden bugüne kadar devam eden çalışmalarımız bundan sonra da 31 Mart tarihine kadar aynı kararlılık ve samimiyetle devam edecektir.."  
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir Belediye Başkan adayımız Prof.Dr. Filiz Kılıç’tır dedi.

 

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya son günlerde bazı internet sitelerinde Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın adaylıktan çekildiği konusunda yayılan haberlere karşı açıklamada bulundu. MHP İl Başkanı İlhan Kaya yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

"Bugün bir takım haber sitelerinde MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayının çekileceği ile haberler yeralmaktadır. Bu haberler belli çevrelerce kasıtlı olarak çıkartılmakta olup ilimizde ittifak yapmamızı gerektirecek bir rakip de yoktur. Değerli vatandaşlarımızın bu tür kirli bilgilere riayet etmemelerini rica ediyorum. MHP nin Nevşehir de adayını çekmesi söz konusu dahi olmamıştır. 1 Aralık tarihinden bugüne kadar devam eden çalışmalarımız bundan sonra da 31 Mart tarihine kadar aynı kararlılık ve samimiyetle devam edecektir.."


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.