Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları’nın kampanyasına destek yağıyor

SİYASET 15.01.2019 - 16:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları’nın kampanyasına destek yağıyor

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan “Sokak hayvanlarına yem bırakma kampanyası” na destek çığ gibi büyüyor.
  Ocak Başkanı Ali Türker’in çağrıları üzerine Nevşehir İl merkezi başta olmak üzere, diğer iller ve dışında yurt dışına kadar sıçrayan bu anlamlı kampanya zincir halkaları şeklinde devam ediyor.   Teşkilat yöneticilerinin başlattığı bu kampanya ile sokak hayvanlarına ve yaban hayvanları için doğaya yem bırakılıyor. Sokak hayvanlarına olan hassasiyetin artırılması amacıyla böyle bir kampanyaya önderlik ettiklerini ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, kampanyaya destekler çığ gibi büyüyor. Nevşehir merkezde başlatılan bu destek çağrıları diğer illere ve hatta yurt dışına kadar sıçradı. Toplumun tüm kesimlerinden teşekkür telefonları alıyoruz. Bizlere kampanyaya destek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz" dedi.  
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan “Sokak hayvanlarına yem bırakma kampanyası” na destek çığ gibi büyüyor.

 

Ocak Başkanı Ali Türker’in çağrıları üzerine Nevşehir İl merkezi başta olmak üzere, diğer iller ve dışında yurt dışına kadar sıçrayan bu anlamlı kampanya zincir halkaları şeklinde devam ediyor.

 

Teşkilat yöneticilerinin başlattığı bu kampanya ile sokak hayvanlarına ve yaban hayvanları için doğaya yem bırakılıyor. Sokak hayvanlarına olan hassasiyetin artırılması amacıyla böyle bir kampanyaya önderlik ettiklerini ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, kampanyaya destekler çığ gibi büyüyor. Nevşehir merkezde başlatılan bu destek çağrıları diğer illere ve hatta yurt dışına kadar sıçradı. Toplumun tüm kesimlerinden teşekkür telefonları alıyoruz. Bizlere kampanyaya destek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.