Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'de belediye başkan adayları toplantısı yapıldı

SİYASET 14.01.2019 - 21:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti'de belediye başkan adayları toplantısı yapıldı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında İl, ilçe ve belde belediye başkan adayları istişare toplantısı yapıldı.
  AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve ilçe ve belde adayları katıldı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar açıklamasında, "Öncelikle tüm belediye başkan adaylarımız ile düzenlediğimiz ilk toplantımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler inanıyoruz ki AK Parti olarak il, ilçe ve belde belediyelerinde 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde belediyelerimizi AK belediye olarak yapacağız. Bizler gönül belediyeciliği yaparak halkımızın gönüllerini okşayacağız. İlk günki aşk ile son güne kadar seçim çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız" dedi.    AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, "İl Başkanlığımızda teşkilatımızla Nevşehir il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızla istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 31 Mart seçimleri sadece belediye başkanları seçimi değildir. Güçlü Türkiye’nin beka seçimidir" dedi.   
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında İl, ilçe ve belde belediye başkan adayları istişare toplantısı yapıldı.

 

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve ilçe ve belde adayları katıldı.


AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar açıklamasında, "Öncelikle tüm belediye başkan adaylarımız ile düzenlediğimiz ilk toplantımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler inanıyoruz ki AK Parti olarak il, ilçe ve belde belediyelerinde 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde belediyelerimizi AK belediye olarak yapacağız. Bizler gönül belediyeciliği yaparak halkımızın gönüllerini okşayacağız. İlk günki aşk ile son güne kadar seçim çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız" dedi. 

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, "İl Başkanlığımızda teşkilatımızla Nevşehir il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızla istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 31 Mart seçimleri sadece belediye başkanları seçimi değildir. Güçlü Türkiye’nin beka seçimidir" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.