Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Müftü Yardımcısı Özvarinli, Gaznevi Camiinde gençlerle buluştu

NEVŞEHİR 26.12.2018 - 12:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Müftü Yardımcısı Özvarinli, Gaznevi Camiinde gençlerle buluştu

Nevşehir İl Müftülüğü Gaznevi Camiinde faaliyet üstüne faaliyet, etkinlik üstüne etkinlik düzenleniyor.
  Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan’ın daveti üzerine , Yatsı Namazı öncesinde Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Dr. Ahmet Özvarinli Cami cematına vaaz etti. Ardından da Cami Gençlik koluyla buluştu. Özvarinli; “Ticarette hile yapmayın, Helal kazançlarınıza haram katmayın, Allah’ın razı olacağı işleri yapmaya çalışın. Gençlerimize değerlerimizi öğretelim, onlara her konuda yardımcı olalım. İslamı öğrenmeleri için gereken ortamı sağlayalım” dedi.   Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Dr.Özvarinli Gaznevi Camiine derslere gelen gençlere  ve Cami İmam Hatibi Ali Özcana teşekkür etti.
Nevşehir İl Müftülüğü Gaznevi Camiinde faaliyet üstüne faaliyet, etkinlik üstüne etkinlik düzenleniyor.

 

Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan’ın daveti üzerine , Yatsı Namazı öncesinde Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Dr. Ahmet Özvarinli Cami cematına vaaz etti. Ardından da Cami Gençlik koluyla buluştu. Özvarinli; “Ticarette hile yapmayın, Helal kazançlarınıza haram katmayın, Allah’ın razı olacağı işleri yapmaya çalışın. Gençlerimize değerlerimizi öğretelim, onlara her konuda yardımcı olalım. İslamı öğrenmeleri için gereken ortamı sağlayalım” dedi.  

Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Dr.Özvarinli Gaznevi Camiine derslere gelen gençlere  ve Cami İmam Hatibi Ali Özcana teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.