Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP adayı Kılıç, ülkücüler ile buluştu

SİYASET 03.12.2018 - 21:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP adayı Kılıç, ülkücüler ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri için kolları sıvadı.
  Aday gösterilmesinin hemen ardından çalışmalarına başlayan Prof. Dr. Filiz Kılıç, ilk ziyaretini önce MHP İl başkanlığına daha sonra ise Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığına yaptı. Akşam saatlerinde Ülkü Ocakları Nevşehir İl başkanlığına gelerek burada İl Başkanı Ali Türker ve ülkücüler ile bir araya gelen Kılıç, Nevşehir’e en iyi hizmeti sunabilmek için bu kutlu göreve talip olduğunu, Allah’ın izni ile 31 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve geldiğinde yapılacak çok işinin olduğunu vurguladı.    Seçim çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Filiz Kılıç’a başarılar dileyen Ocak Başkanı Ali Türker, Ülkücüler olarak seçim süresince gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri için kolları sıvadı.

 

Aday gösterilmesinin hemen ardından çalışmalarına başlayan Prof. Dr. Filiz Kılıç, ilk ziyaretini önce MHP İl başkanlığına daha sonra ise Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığına yaptı. Akşam saatlerinde Ülkü Ocakları Nevşehir İl başkanlığına gelerek burada İl Başkanı Ali Türker ve ülkücüler ile bir araya gelen Kılıç, Nevşehir’e en iyi hizmeti sunabilmek için bu kutlu göreve talip olduğunu, Allah’ın izni ile 31 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve geldiğinde yapılacak çok işinin olduğunu vurguladı. 

 

Seçim çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Filiz Kılıç’a başarılar dileyen Ocak Başkanı Ali Türker, Ülkücüler olarak seçim süresince gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.