Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

24 Kasım Öğretmenler Günü spor turnuvaları tamamlandı

EĞİTİM 23.11.2018 - 08:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

24 Kasım Öğretmenler Günü spor turnuvaları tamamlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol ve Masa Tenisi turnuvaları ödül töreni ile tamamlandı.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Öğretmenler Günü Voleybol ve Masa Tenisi turnuvaları Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor salonunda 16-22 Kasım tarihleri arasından oynandı.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in katılımıyla oynanan voleybol final müsabakasının ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara ödülleri verildi.   24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen masa tenisi turnuvasında birinciliği Gülşehir Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi öğretmeni İlhan Ekici kazanırken ikinciliği Abuşağı Ortaokulu öğretmeni Remzi Özmen, üçüncülüğü ise Kaymaklı Atatürk Ortaokulu öğretmeni Mustafa Teryaki elde etti.   16-22 Kasım tarihlerinde oynanan voleybol müsabakalarında ise birinciliği Altınyıldız Koleji, ikinciliği Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, üçüncülüğü Doğa Koleji ve dördüncülüğü ise Kaymaklı Atatürk Ortaokulu elde etti.
24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol ve Masa Tenisi turnuvaları ödül töreni ile tamamlandı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Öğretmenler Günü Voleybol ve Masa Tenisi turnuvaları Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor salonunda 16-22 Kasım tarihleri arasından oynandı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in katılımıyla oynanan voleybol final müsabakasının ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara ödülleri verildi.

 

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen masa tenisi turnuvasında birinciliği Gülşehir Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi öğretmeni İlhan Ekici kazanırken ikinciliği Abuşağı Ortaokulu öğretmeni Remzi Özmen, üçüncülüğü ise Kaymaklı Atatürk Ortaokulu öğretmeni Mustafa Teryaki elde etti.

 

16-22 Kasım tarihlerinde oynanan voleybol müsabakalarında ise birinciliği Altınyıldız Koleji, ikinciliği Gülşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, üçüncülüğü Doğa Koleji ve dördüncülüğü ise Kaymaklı Atatürk Ortaokulu elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.