Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, yeni belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR 16.11.2018 - 10:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, yeni belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, yapımı devam eden Nevşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.
  Nevşehir Belediyesi’nin hizmetlerini daha etkin bir şekilde sürdürmesi amacıyla Nevşehir’in Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde ve 12 bin metrekarelik kapalı alanda yapımı süren Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seçen, müteahhit firma yöneticilerinden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.   Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ’ın da hazır bulunduğu incelemede Belediye Başkanı Atilla Seçen, modern mimari tarzı ile de dikkat çeken ve Nevşehir Belediyesi’nin tüm birimlerini tek çatı altında toplanacağı yeni hizmet binasının bu yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, yapımı devam eden Nevşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

 

Nevşehir Belediyesi’nin hizmetlerini daha etkin bir şekilde sürdürmesi amacıyla Nevşehir’in Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde ve 12 bin metrekarelik kapalı alanda yapımı süren Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seçen, müteahhit firma yöneticilerinden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

 

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ’ın da hazır bulunduğu incelemede Belediye Başkanı Atilla Seçen, modern mimari tarzı ile de dikkat çeken ve Nevşehir Belediyesi’nin tüm birimlerini tek çatı altında toplanacağı yeni hizmet binasının bu yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.