Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rasim Arı, 8 yıl aradan sonra yeniden aday adayı

SİYASET 10.11.2018 - 09:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rasim Arı, 8 yıl aradan sonra yeniden aday adayı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olabilmek için görevinden istifa eden Rasim Arı 8 yıl aradan sonra yeniden aday adaylık başvurusunu yapacak.
  AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan ve 12 Kasım Pazartesi akşamı sona erecek olan aday adaylık başvuruları öncesinde Rasim Arı istifa ederek AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adaylığı için bugün başvuru yapacak. Son olarak 2011 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ancak aday gösterilmedikten sonra Ankara’ya geri dönen Rasim Arı aradan geçen 8 yılın ardından bu defa Nevşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapacak.   Rasim Arı istifasının ardından yayımlamış olduğu mesajında ise şu ifadeleri kullandı;   “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı olarak, kıymetli çalışma arkadaşlarımla birlikte 2015 yılından bugüne, ülkemiz için, Türkiye’nin yarınları için, gençlerimiz için sporumuz için birlikte yorulmak bilmeden canla başla çalıştık ve birlikte çok önemli işler başardık. Bu şerefli görev için Allah’a şükürler olsun. Fakat şimdi veda zamanı. Bugün itibariyle, 7 Temmuz 2015 tarihinden bugüne yürütmekten şeref duyduğum Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı görevimden büyük bir hüzünle, ancak doğup büyüdüğüm memleketim Nevşehir’e hizmet etme sevdamın büyük heyecanıyla istifa ediyorum. Bu veda sadece yeni bir başlangıcın ilk adımı, hizmet sevdamız baki. Bu veda, ülkem için, memleketim için yine büyük bir coşkuyla yine yorulmadan, yeni hizmetler verme sevdamızın sadece ilk adımı. Allah utandırmasın.”
AK Parti Nevşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olabilmek için görevinden istifa eden Rasim Arı 8 yıl aradan sonra yeniden aday adaylık başvurusunu yapacak.

 

AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan ve 12 Kasım Pazartesi akşamı sona erecek olan aday adaylık başvuruları öncesinde Rasim Arı istifa ederek AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adaylığı için bugün başvuru yapacak. Son olarak 2011 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ancak aday gösterilmedikten sonra Ankara’ya geri dönen Rasim Arı aradan geçen 8 yılın ardından bu defa Nevşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapacak.

 

Rasim Arı istifasının ardından yayımlamış olduğu mesajında ise şu ifadeleri kullandı;

 

“Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı olarak, kıymetli çalışma arkadaşlarımla birlikte 2015 yılından bugüne, ülkemiz için, Türkiye’nin yarınları için, gençlerimiz için sporumuz için birlikte yorulmak bilmeden canla başla çalıştık ve birlikte çok önemli işler başardık. Bu şerefli görev için Allah’a şükürler olsun. Fakat şimdi veda zamanı. Bugün itibariyle, 7 Temmuz 2015 tarihinden bugüne yürütmekten şeref duyduğum Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı görevimden büyük bir hüzünle, ancak doğup büyüdüğüm memleketim Nevşehir’e hizmet etme sevdamın büyük heyecanıyla istifa ediyorum. Bu veda sadece yeni bir başlangıcın ilk adımı, hizmet sevdamız baki. Bu veda, ülkem için, memleketim için yine büyük bir coşkuyla yine yorulmadan, yeni hizmetler verme sevdamızın sadece ilk adımı. Allah utandırmasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.