Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Kapadokya’da gezi ve incelemelerde bulundu

TURİZM 03.11.2018 - 17:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Kapadokya’da gezi ve incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya bölgesinde gezi ve incelemelerde bulundu.
  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Nevşehir’de resmi ziyaretlerde bulunmasının ardından Kapadokya bölgesinde incelemelerde bulundu. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar Güvercinlik vadisini ziyaret eden Bakan Ersoy daha sonra ise Göreme Açık Hava Müzesi’ni ziyaret etti. Burada müze görevlilerinden bilgiler alan Bakan Ersoy daha sonra ise Paşa Bağlarında bulunan Jandarma karakolunu ziyaret etti. Burada karakol defteri anı defterini imzalayan Bakan Ersoy ardından Paşa Bağlarında incelemelerde bulundu.   Paşa Bağları ziyaretini ardından Avanos ilçesine geçen Bakan Ersoy burada çanak yapımını izledi. Çanak ustası Şaban Topuz’dan çanak yapımı akında bilgiler de alan Bakan Ersoy daha sonra dünyanın tek yer altı müzesi konumunda bulunan Güray Müze’yi ziyaret etti. Müze yetkilileri tarafından bilgiler alan Bakan Ersoy daha sonra ise halı dokuma mağazasını ziyaret etti. 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya bölgesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Nevşehir’de resmi ziyaretlerde bulunmasının ardından Kapadokya bölgesinde incelemelerde bulundu. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar Güvercinlik vadisini ziyaret eden Bakan Ersoy daha sonra ise Göreme Açık Hava Müzesi’ni ziyaret etti. Burada müze görevlilerinden bilgiler alan Bakan Ersoy daha sonra ise Paşa Bağlarında bulunan Jandarma karakolunu ziyaret etti. Burada karakol defteri anı defterini imzalayan Bakan Ersoy ardından Paşa Bağlarında incelemelerde bulundu.

 

Paşa Bağları ziyaretini ardından Avanos ilçesine geçen Bakan Ersoy burada çanak yapımını izledi. Çanak ustası Şaban Topuz’dan çanak yapımı akında bilgiler de alan Bakan Ersoy daha sonra dünyanın tek yer altı müzesi konumunda bulunan Güray Müze’yi ziyaret etti. Müze yetkilileri tarafından bilgiler alan Bakan Ersoy daha sonra ise halı dokuma mağazasını ziyaret etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.