Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de doktor intihar girişiminde bulundu

ASAYİŞ 30.10.2018 - 21:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de doktor intihar girişiminde bulundu

Nevşehir’de evinde ilaç içen fizik tedavi uzmanı intihar etti.
Nevşehir’de  evinde ilaç içen fizik tedavi uzmanı intihar etti.   Edinilen bilgiye göre, bir süredir ailevi problemleri olduğu öğrenilen Dr. P.Ö Nevşehir’deki evinde ilaç içerek intihar etti.  Sabah hastaneye gelmeyen doktordan şüphelenen çalışma arkadaşları durumu emniyet güçlerine bildirerek evine itfaiye ve polis ekiplerince çilingir yardımıyla girildi.  Evinde bilinci kapalı halde bulunan doktor ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Midesi yıkanan doktorun yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
Nevşehir’de evinde ilaç içen fizik tedavi uzmanı intihar etti.


Nevşehir’de  evinde ilaç içen fizik tedavi uzmanı intihar etti.

 

Edinilen bilgiye göre, bir süredir ailevi problemleri olduğu öğrenilen Dr. P.Ö Nevşehir’deki evinde ilaç içerek intihar etti.  Sabah hastaneye gelmeyen doktordan şüphelenen çalışma arkadaşları durumu emniyet güçlerine bildirerek evine itfaiye ve polis ekiplerince çilingir yardımıyla girildi. 
Evinde bilinci kapalı halde bulunan doktor ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Midesi yıkanan doktorun yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.