Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seçen, vatandaşların sorunlarını dinledi

NEVŞEHİR 30.10.2018 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seçen, vatandaşların sorunlarını dinledi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, makamında düzenlediği Halk Günü uygulaması ile vatandaşların sorunlarını dinlemenin yanı sıra, çözüm oluşturmayı sürdürüyor.
  Vatandaşların herhangi bir randevu almaksızın Belediye Başkanı Atilla Seçen ile bir araya gelerek sorun, istek ve beklentilerini ifade edebilme imkanı bulduğu Halk Günü uygulaması devam ediyor.   Halk Günü uygulamasında Belediye Başkanı Seçen, kendisine ulaştırılan sorunların çözümü yönünde ilgili Belediye Başkan Yardımcısı ve birim müdürleri ile birlikte çözüm bulunması yönünde çaba harcıyor.   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, belediye başkanı olarak göreve seçilmesiyle birlikte uygulamaya başladığı Halk Günü uygulamasına vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiğini söyledi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, makamında düzenlediği Halk Günü uygulaması ile vatandaşların sorunlarını dinlemenin yanı sıra, çözüm oluşturmayı sürdürüyor.

 

Vatandaşların herhangi bir randevu almaksızın Belediye Başkanı Atilla Seçen ile bir araya gelerek sorun, istek ve beklentilerini ifade edebilme imkanı bulduğu Halk Günü uygulaması devam ediyor.

 

Halk Günü uygulamasında Belediye Başkanı Seçen, kendisine ulaştırılan sorunların çözümü yönünde ilgili Belediye Başkan Yardımcısı ve birim müdürleri ile birlikte çözüm bulunması yönünde çaba harcıyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, belediye başkanı olarak göreve seçilmesiyle birlikte uygulamaya başladığı Halk Günü uygulamasına vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.