Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Kadın Kolları, KADEM Temsilcisi Akün’ü Ziyaret Etti

SİYASET 24.10.2018 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Kadın Kolları, KADEM Temsilcisi Akün’ü Ziyaret Etti

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetimi KADEM Nevşehir Temsilcisi İlkay Akün ve yönetimini ziyaret etti.
  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Temsilcisi İlkay Akün ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç yaptıkları çalışmalar hakkında KADEM Temsilci İlkay Akün’e çeşitli bilgiler verirken bir süre sohbet ettiler.   KADEM Temsilcisi İlkay Akün’de açıklamasında, “Derneğimizi ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç nezdinde tüm ekibe nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kadın, çocuk ve aile konusunda çok hassas konular konuşuldu. Kadın değişirse dünya değişir “ dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetimi KADEM Nevşehir Temsilcisi İlkay Akün ve yönetimini ziyaret etti.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Temsilcisi İlkay Akün ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç yaptıkları çalışmalar hakkında KADEM Temsilci İlkay Akün’e çeşitli bilgiler verirken bir süre sohbet ettiler.

 

KADEM Temsilcisi İlkay Akün’de açıklamasında, “Derneğimizi ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç nezdinde tüm ekibe nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kadın, çocuk ve aile konusunda çok hassas konular konuşuldu. Kadın değişirse dünya değişir “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.