Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji’nde Kodlama Haftası Kutlandı

EĞİTİM 24.10.2018 - 13:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Kodlama Haftası Kutlandı

Küresel bir etkinlik olan “Kodlama Haftası” bu yıl Kardelen Koleji’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
  Anaokulu, ilkokul, ortaokul kademelerinde öğrenciler ile derste yapılan kodlama etkinliklerinde öğrencilerde analitik düşünme ve problem çözme becerilerinin getirilmesi amaçlandı ve kodlamanın önemi konusunda öğrenciler bilgilendirildi.   Özel Kardelen Koleji tarafından yapılan açıklamada, “Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz,  sloganıyla öğrencilerimize yalnızca derslerde değil hayat felsefesi olarak da kodlamayı benimseterek daha eğlenceli hale getiriyoruz. Kodlama eğitimimiz, bir haftayla sınırlı kalmayıp Kodlama ve Robotik derslerimizde devam edecektir” ifadelerine yer verildi.
Küresel bir etkinlik olan “Kodlama Haftası” bu yıl Kardelen Koleji’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

Anaokulu, ilkokul, ortaokul kademelerinde öğrenciler ile derste yapılan kodlama etkinliklerinde öğrencilerde analitik düşünme ve problem çözme becerilerinin getirilmesi amaçlandı ve kodlamanın önemi konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

 

Özel Kardelen Koleji tarafından yapılan açıklamada, “Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz,  sloganıyla öğrencilerimize yalnızca derslerde değil hayat felsefesi olarak da kodlamayı benimseterek daha eğlenceli hale getiriyoruz. Kodlama eğitimimiz, bir haftayla sınırlı kalmayıp Kodlama ve Robotik derslerimizde devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.