Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

8. Kapadokya Spor Şenlikleri Düzenlendi

SPOR 04.09.2018 - 16:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

8. Kapadokya Spor Şenlikleri Düzenlendi

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor faaliyetleri tesislerde tüm hızıyla devam ediyor.
  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8. Kapadokya Spor Şenlikleri kapsamında şu açıklamalarda bulundu;   “İl Spor Merkezlerinin sona yaklaşıyor olması ile birlikte  her yıl geleneksel olarak yapılan  Kapadokya Spor Şenlikleri  müsabakalarının 8.si  de  bu yıl 4 Eylül Salı günü Spor Kompleksimizde düzenlenmiştir.    Merkez ve ilçelerimizde spora yetenekli olan çocuk ve gençlerimizin tespit edilerek  karma takımlar oluşturulması ve seçilen çocuklarımızın gelecekte ilimizi ve ülkemizi temsil edecek milli sporcuların yetişmesini sağlayacak 8.  Kapadokya Spor Şenliklerine 2004-2006 doğumlu çocuklarımız katılarak masa tenisi, atletizm, basketbol, voleybol, futbol, badminton, taekwondo branşlarındaki müsabakalar Spor Kompleksimizde; Damat İbrahim Paşa Spor Salonu ile  2 ve 3 nolu çim sahalarımızda yapılmıştır.”
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor faaliyetleri tesislerde tüm hızıyla devam ediyor.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8. Kapadokya Spor Şenlikleri kapsamında şu açıklamalarda bulundu;

 

“İl Spor Merkezlerinin sona yaklaşıyor olması ile birlikte  her yıl geleneksel olarak yapılan  Kapadokya Spor Şenlikleri  müsabakalarının 8.si  de  bu yıl 4 Eylül Salı günü Spor Kompleksimizde düzenlenmiştir.

 

 Merkez ve ilçelerimizde spora yetenekli olan çocuk ve gençlerimizin tespit edilerek  karma takımlar oluşturulması ve seçilen çocuklarımızın gelecekte ilimizi ve ülkemizi temsil edecek milli sporcuların yetişmesini sağlayacak 8.  Kapadokya Spor Şenliklerine 2004-2006 doğumlu çocuklarımız katılarak masa tenisi, atletizm, basketbol, voleybol, futbol, badminton, taekwondo branşlarındaki müsabakalar Spor Kompleksimizde; Damat İbrahim Paşa Spor Salonu ile  2 ve 3 nolu çim sahalarımızda yapılmıştır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.