Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte Nevşehir'in Küfürbaz Siyasetçisi

SİYASET 26.08.2018 - 17:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte Nevşehir'in Küfürbaz Siyasetçisi

Nevşehir’de hiçbir siyasi partinin kabul etmediği bu sözde siyasetçi sosyal paylaşım sayfasında ettiği küfürler sonrasında neden İYİ Parti’den bir başka partiden siyaset yapamadığı açıkça ortaya çıktı.
  Nevşehir’de İYİ Parti oluşumu gerçekleşmeden önce hiçbir siyasetçi sosyal paylaşım sayfasında ağza alınmayacak küfürler etmezken Nevşehir’de İYİ Parti kurulmasının ardından adeta bel altı siyasetinde yapıldığı ortaya çıktı. Nitekim bugüne kadar Nevşehir’de görev yapan hiçbir siyasetçinin sosyal paylaşım sayfasından küfürlü paylaşımlarda bulunmazken İYİ Parti’nin sözde İl Başkan Yardımcısı Metin Gençarslan sosyal paylaşım sayfasında yaptığı yorumlarda ağza alınmayacak küfürler paylaşması büyük tepkilere neden oldu.   İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Metin Gençarslan sözde bir gazeteciye yalakalık yapmak uğruna gazetecinin küfürlü paylaşımlarının altına yaptığı küfür dolu paylaşımlar bir siyasetçiye yakışıyor mu? İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat ve İYİ Parti yetkilileri böyle bir paylaşımda bulunan İl Başkan Yardımcısı Metin Gençarslan’a nasıl bir tepki verecekleri ve partiden ihraç edip etmeyecekleri merak konusu olurken Nevşehir kamuoyu ise Nevşehir’de böyle siyasetçiler istemiyoruz diye görüş belirttiler.   İşte İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Gençarslan'ın o paylaşımı;    
Nevşehir’de hiçbir siyasi partinin kabul etmediği bu sözde siyasetçi sosyal paylaşım sayfasında ettiği küfürler sonrasında neden İYİ Parti’den bir başka partiden siyaset yapamadığı açıkça ortaya çıktı.

 

Nevşehir’de İYİ Parti oluşumu gerçekleşmeden önce hiçbir siyasetçi sosyal paylaşım sayfasında ağza alınmayacak küfürler etmezken Nevşehir’de İYİ Parti kurulmasının ardından adeta bel altı siyasetinde yapıldığı ortaya çıktı. Nitekim bugüne kadar Nevşehir’de görev yapan hiçbir siyasetçinin sosyal paylaşım sayfasından küfürlü paylaşımlarda bulunmazken İYİ Parti’nin sözde İl Başkan Yardımcısı Metin Gençarslan sosyal paylaşım sayfasında yaptığı yorumlarda ağza alınmayacak küfürler paylaşması büyük tepkilere neden oldu.

 

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Metin Gençarslan sözde bir gazeteciye yalakalık yapmak uğruna gazetecinin küfürlü paylaşımlarının altına yaptığı küfür dolu paylaşımlar bir siyasetçiye yakışıyor mu? İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat ve İYİ Parti yetkilileri böyle bir paylaşımda bulunan İl Başkan Yardımcısı Metin Gençarslan’a nasıl bir tepki verecekleri ve partiden ihraç edip etmeyecekleri merak konusu olurken Nevşehir kamuoyu ise Nevşehir’de böyle siyasetçiler istemiyoruz diye görüş belirttiler.

 

İşte İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Gençarslan'ın o paylaşımı;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.