Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar ve Açıkgöz, Lale Caddesinde Esnaflarla Buluştu

SİYASET 30.06.2018 - 15:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar ve Açıkgöz, Lale Caddesinde Esnaflarla Buluştu

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Lale Caddesinde esnaflar ile bir araya geldi.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz sabah sanayi esnaflarıyla bir araya gelmesinin ardından öğleden sonra ise Lale Caddesinde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Esnaflar ile hasbıhal eden Yanar ve Açıkgöz burada esnafların taleplerini dinledi.   AK Parti İl Başkanı Yanar yaptığı açıklamada, “Lale Caddesinde esnaflarımız ile birlikte hasbıhal etmeye, sahada tüm hızımızla ilk günkü aşk ve şevkle çalışmaya gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz” dedi.   AK Parti milletvekili Açıkgöz’de açıklamasında,”Lale Caddesinde İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar ile birlikte esnaflarımız ile istişarelerde bulunduk. Esnafımız milletimizin iradesini yansıtan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK kadrolarımıza 16 yıldır olduğu gibi güvendiklerini dile getiriyor. Teşekkürler Nevşehir” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz Lale Caddesinde esnaflar ile bir araya geldi.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz sabah sanayi esnaflarıyla bir araya gelmesinin ardından öğleden sonra ise Lale Caddesinde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Esnaflar ile hasbıhal eden Yanar ve Açıkgöz burada esnafların taleplerini dinledi.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar yaptığı açıklamada, “Lale Caddesinde esnaflarımız ile birlikte hasbıhal etmeye, sahada tüm hızımızla ilk günkü aşk ve şevkle çalışmaya gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz” dedi.

 

AK Parti milletvekili Açıkgöz’de açıklamasında,”Lale Caddesinde İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar ile birlikte esnaflarımız ile istişarelerde bulunduk. Esnafımız milletimizin iradesini yansıtan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK kadrolarımıza 16 yıldır olduğu gibi güvendiklerini dile getiriyor. Teşekkürler Nevşehir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.