Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Genel Kurulu Yapıldı

NEVŞEHİR 30.06.2018 - 15:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği’nin 1.olağan genel kurulu dernek binasında yapıldı.
  Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği’nin yapılan 1.olağan kongresinde dernek başkanlığına Mehmet Yurtseven seçilirken yönetim kurulu, Adem Şahin, Mustafa Akdağlı, Dilek Koçer ve Melek Altay’dan oluştu.    Dernek binasında yapılan olağan genel kurulun ardından yapılan görev dağılımı sonrasında ise Başkan yardımcılığına Adem Şahin, Genel sekreterliğe Dilek Koçer, saymanlığa ise Mustafa Akdağlı getirildi.
Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği’nin 1.olağan genel kurulu dernek binasında yapıldı.

 

Kapadokya Bedensel Engelliler ve Özürlüler Derneği’nin yapılan 1.olağan kongresinde dernek başkanlığına Mehmet Yurtseven seçilirken yönetim kurulu, Adem Şahin, Mustafa Akdağlı, Dilek Koçer ve Melek Altay’dan oluştu. 

 

Dernek binasında yapılan olağan genel kurulun ardından yapılan görev dağılımı sonrasında ise Başkan yardımcılığına Adem Şahin, Genel sekreterliğe Dilek Koçer, saymanlığa ise Mustafa Akdağlı getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.