Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP’li Sarıaslan Millet İttifakına mı Güveniyor?

SİYASET 30.05.2018 - 18:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP’li Sarıaslan Millet İttifakına mı Güveniyor?

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim çalışmalarından hiçbir görüntü verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine 24 gün gibi kısa bir zaman kala CHP’de milletvekili 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan’ın seçim çalışmaları yapıp yapmadığı kamuoyu tarafından merak ediliyor. Nitekim CHP Genel Merkezi tarafından Nevşehir’den 1.sıra milletvekili adayı gösterilmesinin ardından Nevşehir’e geç gelen ve ardından sadece Gülşehir Kartal Otel’de gazeteciler ile bir araya gelen milletvekili adayı Sarıaslan’ın gazetecilerle buluşmasının ardından bir daha seçim çalışması görüntüsü verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir kamu oyu tarafından ise CHP milletvekili adayı Faruk Sarıaslan’ın Millet ittifakı çatısı altında CHP, İYİ Parti, SP ve DP’nin oylarıyla birlikte ne olsa kesin milletvekili seçilirim düşüncesiyle mi böyle bir yol seçildi yoksa kamuoyundan ve basından mı kaçıyor sorusunu akıllara getirdi.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim çalışmalarından hiçbir görüntü verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine 24 gün gibi kısa bir zaman kala CHP’de milletvekili 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan’ın seçim çalışmaları yapıp yapmadığı kamuoyu tarafından merak ediliyor. Nitekim CHP Genel Merkezi tarafından Nevşehir’den 1.sıra milletvekili adayı gösterilmesinin ardından Nevşehir’e geç gelen ve ardından sadece Gülşehir Kartal Otel’de gazeteciler ile bir araya gelen milletvekili adayı Sarıaslan’ın gazetecilerle buluşmasının ardından bir daha seçim çalışması görüntüsü verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir kamu oyu tarafından ise CHP milletvekili adayı Faruk Sarıaslan’ın Millet ittifakı çatısı altında CHP, İYİ Parti, SP ve DP’nin oylarıyla birlikte ne olsa kesin milletvekili seçilirim düşüncesiyle mi böyle bir yol seçildi yoksa kamuoyundan ve basından mı kaçıyor sorusunu akıllara getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.