Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar, Dur Durak Bilmiyor

SİYASET 29.05.2018 - 22:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar, Dur Durak Bilmiyor

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti milletvekili adayları Nevşehir’de çalmadık kapı bırakmazken AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’da sabah bir yerde, öğlen başka bir yerde akşam ise bir başka yerde seçim çalışmalarında bulunması dikkatlerden kaçmıyor. AK Parti milletvekili adaylarının ziyaret programlarını ve seçim çalışmalarını koordine eden İl Başkanı Yanar tüm bunların yanı sıra ise her gün bir yerde çalmadık kapı bırakmaması işte siyasetçi bu şekilde çalışır mesajı vermeye de devam ediyor.   Türkiye’nin en genç İl Başkanı olmasının yanı sıra Nevşehir’de de seçim çalışmalarında AK Parti tarihinin en geniş kapsamlı çalışmasının yapıldığı 24 Haziran seçimlerinin de baş aktörü olan İl Başkanı Yanar, tüm Nevşehir’e adeta Nevşehir yine yeniden 3 milletvekilini kazanacak mesajını veriyor.   AK Parti Nevşehir milletvekili adaylarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’da esnafın, çiftçinin, turizmcinin ve vatandaşların sorunlarını, talep ve isteklerini de yerinde dinlemesi büyük takdir toplamaya devam ediyor.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti milletvekili adayları Nevşehir’de çalmadık kapı bırakmazken AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’da sabah bir yerde, öğlen başka bir yerde akşam ise bir başka yerde seçim çalışmalarında bulunması dikkatlerden kaçmıyor. AK Parti milletvekili adaylarının ziyaret programlarını ve seçim çalışmalarını koordine eden İl Başkanı Yanar tüm bunların yanı sıra ise her gün bir yerde çalmadık kapı bırakmaması işte siyasetçi bu şekilde çalışır mesajı vermeye de devam ediyor.

 

Türkiye’nin en genç İl Başkanı olmasının yanı sıra Nevşehir’de de seçim çalışmalarında AK Parti tarihinin en geniş kapsamlı çalışmasının yapıldığı 24 Haziran seçimlerinin de baş aktörü olan İl Başkanı Yanar, tüm Nevşehir’e adeta Nevşehir yine yeniden 3 milletvekilini kazanacak mesajını veriyor.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili adaylarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’da esnafın, çiftçinin, turizmcinin ve vatandaşların sorunlarını, talep ve isteklerini de yerinde dinlemesi büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.