Sitenin sağında bir giydirme reklam

Menekşe Mahalle Sakinleriyle İftarda Buluştu

SİYASET 29.05.2018 - 22:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Menekşe Mahalle Sakinleriyle İftarda Buluştu

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarında vatandaşlarla buluştu.
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kıratlıoğlu, Cevhet Dudayev, 20 Temmuz ve İbrahimpaşa Mahallesi için düzenlenen mahalle iftarına katıldı. Düzenlenen mahalle iftarında mahalle sakinleriyle tek tek ilgilenen AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe iftar programında vatandaşlarla buluşmayı sağlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür etti. Menekşe, özellikle son günlerde hızla büyüyen, kalkınan ve gelişen bir Türkiye’yi istemeyen güçlerin Türkiye’nin üzerine yönelik ciddi bir oyun oynandığını belirterek, bu oyunları büyük Türk Milleti’nin 24 Haziran’da önlerine konulacak sandıkta bozguna uğratacağını kaydetti.   27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, önce Ramazan Bayramı’nın sonrasında da 24 Haziran Bayramının kutlanacağı güçlü Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile dünyanın sayılı 10 büyük ekonomisinden biri olma yolunda önemli bir atılım yaşayacağını sözlerine ekledi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarında vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kıratlıoğlu, Cevhet Dudayev, 20 Temmuz ve İbrahimpaşa Mahallesi için düzenlenen mahalle iftarına katıldı. Düzenlenen mahalle iftarında mahalle sakinleriyle tek tek ilgilenen AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe iftar programında vatandaşlarla buluşmayı sağlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür etti. Menekşe, özellikle son günlerde hızla büyüyen, kalkınan ve gelişen bir Türkiye’yi istemeyen güçlerin Türkiye’nin üzerine yönelik ciddi bir oyun oynandığını belirterek, bu oyunları büyük Türk Milleti’nin 24 Haziran’da önlerine konulacak sandıkta bozguna uğratacağını kaydetti.

 

27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Yücel Menekşe, önce Ramazan Bayramı’nın sonrasında da 24 Haziran Bayramının kutlanacağı güçlü Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile dünyanın sayılı 10 büyük ekonomisinden biri olma yolunda önemli bir atılım yaşayacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.