Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Yağmur Sonrası Elektrik Kesintisi Yaşandı

NEVŞEHİR 29.05.2018 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Yağmur Sonrası Elektrik Kesintisi Yaşandı

Nevşehir’de aniden başlayan yağış sonrasında bir Nevşehir klasiği olan elektrik kesintisi yine yaşandı.
  Nevşehir’de bugün yağan yağmur sonrasında Nevşehir’de birçok mahallede elektrik kesintisi yaşandı. MEDAŞ tarafından yaşanan elektrik arızası nedeniyle herhangi bir açıklama yapılmazken iftara yakın bir saatte elektriklerin kesilmesi sonrasında vatandaşlar adeta MEDAŞ’a isyan etti.   Nevşehir'de yapmur yağış sonrasında elektrikler yaklaşık yarım saatin ardından geldi. 
Nevşehir’de aniden başlayan yağış sonrasında bir Nevşehir klasiği olan elektrik kesintisi yine yaşandı.

 

Nevşehir’de bugün yağan yağmur sonrasında Nevşehir’de birçok mahallede elektrik kesintisi yaşandı. MEDAŞ tarafından yaşanan elektrik arızası nedeniyle herhangi bir açıklama yapılmazken iftara yakın bir saatte elektriklerin kesilmesi sonrasında vatandaşlar adeta MEDAŞ’a isyan etti.

 

Nevşehir'de yapmur yağış sonrasında elektrikler yaklaşık yarım saatin ardından geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.