Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çalışkan, AK Parti Kaymaklı Seçim Bürosunu Açtı

SİYASET 28.05.2018 - 22:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çalışkan, AK Parti Kaymaklı Seçim Bürosunu Açtı

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Kaymaklı’da seçim bürosunun açılışına katıldı.
  AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kaymaklı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan ve ardından Kaymaklı’da seçim bürosunun açılışına katılan Çalışkan partililer ile bir araya geldi.   Kaymaklı’da açılışı yapılan AK Parti seçim bürosunu milletvekili adayı Emre Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ve AK Parti eski milletvekili Rıtvan Köybaşı yaptı. Seçim bürosunun açılışının ardından partililere 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlatan milletvekili adayı Emre Çalışkan 24 Haziran tarihine kadar gece gündüz hep birlikte el ele vereceğiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan mecliste ise güçlü bir AK Parti için çalışacaklarının sözünü aldı.   AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan’ın konuşmasının ardından ise partililer hep birlikte AK Parti ile devam sloganları attılar.  
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Kaymaklı’da seçim bürosunun açılışına katıldı.

 

AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kaymaklı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan ve ardından Kaymaklı’da seçim bürosunun açılışına katılan Çalışkan partililer ile bir araya geldi.

 

Kaymaklı’da açılışı yapılan AK Parti seçim bürosunu milletvekili adayı Emre Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ve AK Parti eski milletvekili Rıtvan Köybaşı yaptı. Seçim bürosunun açılışının ardından partililere 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlatan milletvekili adayı Emre Çalışkan 24 Haziran tarihine kadar gece gündüz hep birlikte el ele vereceğiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan mecliste ise güçlü bir AK Parti için çalışacaklarının sözünü aldı.

 

AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan’ın konuşmasının ardından ise partililer hep birlikte AK Parti ile devam sloganları attılar.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.