Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Milletvekili Adayı Çalışkan, Kaymaklı'da İftar Programına Katıldı

SİYASET 28.05.2018 - 21:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Milletvekili Adayı Çalışkan, Kaymaklı'da İftar Programına Katıldı

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Kaymaklı’da düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada düzenlenen iftar programına katıldı. İftara katılan vatandaşlar ile tek tek tokalaşan Çalışkan burada yaptığı açıklamada, “Kaymaklı’da sizlerle iftar programında bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizleri bu arada bir araya getiren Belediye Başkanımız Halit Elma’ya teşekkür ederim” dedi.    AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan’a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İl Yönetim Kurulu üyesi Teyfik Ekici ve AK Parti eski milletvekili Rıtvan Köybaşı eşlik etti.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Kaymaklı’da düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada düzenlenen iftar programına katıldı. İftara katılan vatandaşlar ile tek tek tokalaşan Çalışkan burada yaptığı açıklamada, “Kaymaklı’da sizlerle iftar programında bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizleri bu arada bir araya getiren Belediye Başkanımız Halit Elma’ya teşekkür ederim” dedi. 

 

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan’a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İl Yönetim Kurulu üyesi Teyfik Ekici ve AK Parti eski milletvekili Rıtvan Köybaşı eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.