Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YSK Nevşehir Geçici Milletvekili Aday Listesini Açıkladı

SİYASET 26.05.2018 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

YSK Nevşehir Geçici Milletvekili Aday Listesini Açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu tarafından 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde geçici aday listesi yayınlandı.
  YSK tarafından bugün 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde siyasi partilerin geçici milletvekili aday listeleri açıklandı.  Nevşehir’de 8 siyasi parti Nevşehir’den milletvekili adayı gösterirken en çok dikkat çeken siyasi partiler ise HDP ve Hür Dava Partisi aday listeleri oldu.   İşte YSK tarafından açıklanan Nevşehir milletvekili aday listeleri   AK Parti Mustafa Açıkgöz Yücel Menekşe Emre Çalışkan   MHP Mehmet Varol Sait Yüksel Fazlı Koç   Hür Dava Partisi Mahmut Kaya Kemal Ahmet Dağviren Mücahit Yüzgeç   Vatan Partisi Meliha Atalay Elif Murşil Furkan Özçil   HDP İrfan Turan Bedrettin Eser Kevser Yalçın   CHP Faruk Sarıaslan Fulya Gülşen Altınsoy Mehmet Bilgin   Saadet Partisi Mustafa Aydemir Abbas Büken Muammer Keçe   İYİ Parti Musa Ertaş Fatih Mehmet Şahin Hüseyin Sevindik    
Yüksek Seçim Kurulu tarafından 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde geçici aday listesi yayınlandı.

 

YSK tarafından bugün 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde siyasi partilerin geçici milletvekili aday listeleri açıklandı.  Nevşehir’de 8 siyasi parti Nevşehir’den milletvekili adayı gösterirken en çok dikkat çeken siyasi partiler ise HDP ve Hür Dava Partisi aday listeleri oldu.

 

İşte YSK tarafından açıklanan Nevşehir milletvekili aday listeleri

 

AK Parti

Mustafa Açıkgöz

Yücel Menekşe

Emre Çalışkan

 

MHP

Mehmet Varol

Sait Yüksel

Fazlı Koç

 

Hür Dava Partisi

Mahmut Kaya

Kemal Ahmet Dağviren

Mücahit Yüzgeç

 

Vatan Partisi

Meliha Atalay

Elif Murşil

Furkan Özçil

 

HDP

İrfan Turan

Bedrettin Eser

Kevser Yalçın

 

CHP

Faruk Sarıaslan

Fulya Gülşen Altınsoy

Mehmet Bilgin

 

Saadet Partisi

Mustafa Aydemir

Abbas Büken

Muammer Keçe

 

İYİ Parti

Musa Ertaş

Fatih Mehmet Şahin

Hüseyin Sevindik

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.