Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl Nene Hatun Anaokulunda Sergi Açıldı

EĞİTİM 25.05.2018 - 18:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl Nene Hatun Anaokulunda Sergi Açıldı

Acıgöl Nene Hatun Anaokulu öğrencilerinin bütün bir yıl içerisinde özenle hazırlandığı okul öncesi etkinlik sergisi açıldı.
  Açılışa İlçe Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı,Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, Acıgöl Genlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Murat Çakar, Şube Müdürü Cemil Arısoy okul müdürleri ve veliler katıldı.   İlçe Kaymakamı ve misafirlere yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Ahmet Alay tarafından bilgi verildi.   Okul Müdürü Alay, “Okulumuzun en minik sanatkârları ilk defa sergi açmanın keyfini yaşadılar. Öğrencilerimizin birden çok eserinin bulunduğu sergide keyifli ve heyecanlı anlar yaşandı. Sergide her öğrencinin bireysel etkinliklerinin yanı sıra atık malzeme ve materyallerle yapmış olduğu etkinliklerde yer aldı. Kağıt katlama, kesme, yuvarlama kolaj çalışmaları gibi teknikler kullanarak yapılan etkinlikler misafirlerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. İlk defa sergi heyecanı yaşayan miniklerimizi onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi tebrik ederim” dedi.
Acıgöl Nene Hatun Anaokulu öğrencilerinin bütün bir yıl içerisinde özenle hazırlandığı okul öncesi etkinlik sergisi açıldı.

 

Açılışa İlçe Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı,Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, Acıgöl Genlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Murat Çakar, Şube Müdürü Cemil Arısoy okul müdürleri ve veliler katıldı.

 

İlçe Kaymakamı ve misafirlere yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Ahmet Alay tarafından bilgi verildi.

 

Okul Müdürü Alay, “Okulumuzun en minik sanatkârları ilk defa sergi açmanın keyfini yaşadılar. Öğrencilerimizin birden çok eserinin bulunduğu sergide keyifli ve heyecanlı anlar yaşandı. Sergide her öğrencinin bireysel etkinliklerinin yanı sıra atık malzeme ve materyallerle yapmış olduğu etkinliklerde yer aldı. Kağıt katlama, kesme, yuvarlama kolaj çalışmaları gibi teknikler kullanarak yapılan etkinlikler misafirlerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. İlk defa sergi heyecanı yaşayan miniklerimizi onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi tebrik ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.