Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te 200 Ekmek Her Gün İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

İLÇELER 24.05.2018 - 15:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp'te 200 Ekmek Her Gün İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Ürgüp Belediyesi Yardımlaşma Merkezi Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasının temin ettiği günlük 200 ekmeği ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıyor.
  Ürgüp Belediyesi ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasının başlattığı kampanya kapsamında günlük 200 adet ekmek Ürgüp Belediyesi Yardımlaşma Merkezi vasıtasıyla ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılıyor.   Kampanyaya ihtiyaç sahibi kişilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Yardımlaşma Merkezi görevlileri, kampanyanın ilkinin geçen sene ramazan ayında başladığını, bu sene ramazan ayında da devam ettiğini belirttiler.   Kampanya kapsamında günlük ihtiyaç olan ekmek adedi belirledikten sonra 200 adet taze ekmek yardımlaşma merkezine geliyor, poşetlenerek hazırlanan ekmekler ihtiyaç sahipleri tarafından gün boyunca alınıyor.    İhtiyacı olan herkesin yardımlaşma merkezine gelerek ihtiyacı kadar ekmek alabildiği kampanya, yardımlaşma, paylaşma ayı ramazanı, bu gibi etkinliklerle daha bir anlamlı kılıyor.
Ürgüp Belediyesi Yardımlaşma Merkezi Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasının temin ettiği günlük 200 ekmeği ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıyor.

 

Ürgüp Belediyesi ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasının başlattığı kampanya kapsamında günlük 200 adet ekmek Ürgüp Belediyesi Yardımlaşma Merkezi vasıtasıyla ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılıyor.

 

Kampanyaya ihtiyaç sahibi kişilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Yardımlaşma Merkezi görevlileri, kampanyanın ilkinin geçen sene ramazan ayında başladığını, bu sene ramazan ayında da devam ettiğini belirttiler.

 

Kampanya kapsamında günlük ihtiyaç olan ekmek adedi belirledikten sonra 200 adet taze ekmek yardımlaşma merkezine geliyor, poşetlenerek hazırlanan ekmekler ihtiyaç sahipleri tarafından gün boyunca alınıyor. 

 

İhtiyacı olan herkesin yardımlaşma merkezine gelerek ihtiyacı kadar ekmek alabildiği kampanya, yardımlaşma, paylaşma ayı ramazanı, bu gibi etkinliklerle daha bir anlamlı kılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.