Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Bu Başkanı Çok Sevecek

GÜNCEL 23.05.2018 - 16:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Bu Başkanı Çok Sevecek

Hasan Ünver’in istifasının ardından Nevşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Atilla Seçen kısa sürede halkın takdirini kazandı. Seçen, attığı adımlarla yaklaşan seçimler öncesinde de partisine güven verdi.
  14 yıllık belediye başkan yardımcılığı tecrübesinin ardından partisi tarafından Nevşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen ve belediye meclisindeki tüm AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyelerinin oylarıyla başkanlık koltuğuna oturan Atilla Seçen bir anda tüm dikkatleri üzerinde topladı.   Makamının kapısını sonuna kadar açarak bir hafta boyunca tebrikleri kabul eden Seçen bulduğu tüm fırsatlarda da halkla kucaklaştı. Sürekli esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlardan yaklaşan seçimler öncesinde partisine destek isteyip sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Seçen’i halkta bağrına bastı.   Bir anlamda halkın istediği halkın içinde olan belediye başkanı profilini kısa sürede yaratan Atilla Seçen, bir yandan belediye de yarım kalan hizmetleri tamamlamaya çalışırken bir yandan da yeni projelere start verme hazırlığında.
Hasan Ünver’in istifasının ardından Nevşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Atilla Seçen kısa sürede halkın takdirini kazandı. Seçen, attığı adımlarla yaklaşan seçimler öncesinde de partisine güven verdi.

 

14 yıllık belediye başkan yardımcılığı tecrübesinin ardından partisi tarafından Nevşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen ve belediye meclisindeki tüm AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyelerinin oylarıyla başkanlık koltuğuna oturan Atilla Seçen bir anda tüm dikkatleri üzerinde topladı.

 

Makamının kapısını sonuna kadar açarak bir hafta boyunca tebrikleri kabul eden Seçen bulduğu tüm fırsatlarda da halkla kucaklaştı. Sürekli esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlardan yaklaşan seçimler öncesinde partisine destek isteyip sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Seçen’i halkta bağrına bastı.

 

Bir anlamda halkın istediği halkın içinde olan belediye başkanı profilini kısa sürede yaratan Atilla Seçen, bir yandan belediye de yarım kalan hizmetleri tamamlamaya çalışırken bir yandan da yeni projelere start verme hazırlığında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.