Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Aday Adaylarının Heyecanlı Bekleyişi Sürüyor

SİYASET 17.05.2018 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Aday Adaylarının Heyecanlı Bekleyişi Sürüyor

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerde aday adaylarının heyecanlı bekleyişi devam ediyor.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerin Yüksek Seçim Kuruluna 21 Mayıs Pazartesi günü teslim edeceği aday listeleri öncesinde AK Parti’den 41, MHP’den 10, İYİ Parti’den 6, CHP’den 4 ismin heyecanlı bekleyişi sürüyor.   AK Parti Genel Merkezi tarafından 41 aday adayından 11 ismin üst kurula çıktığı öğrenilirken bu isimler daha sonra ise 3’e indirilerek 21 Mayıs tarihinde YSK’ya bildirilecek.   MHP’de ise 8 erkek 2 kadın milletvekili aday adayının incelemeleri devam ettiği öğrenildi. MHP’e tıpkı AK Parti gibi 21 Mayıs tarihinde aday listesini YSK’ya verecek ve aday listesini açıklayacak.   İYİ Parti’de ise iş adamı Musa Ertaş’ın ilk sırada yer alacağına kesin gözüyle bakılırken Dr. Süleyman Kurt’un da listede olacağı bekleniyor. İYİ Parti’de üçüncü ismin ise kim olacağı merakla bekleniyor.   CHP’de ise gelenek değişmeyeceğe benziyor. CHP tıpkı geçen seçimlerde olduğu gibi Nevşehir’de yaşamayan ancak partiler tarafından bilinen Faruk Sarıaslan’ın ismi ilk sıra da yer alması beklenirken tek kadın aday adayı olan Fulya Gülşen Altınsoy’un da listede olacağı bekleniyor.   İşte tüm bu olası ihtimaller arasında aday adaylarının heyecanlı bekleyişi 21 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edeceğe benziyor.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerde aday adaylarının heyecanlı bekleyişi devam ediyor.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerin Yüksek Seçim Kuruluna 21 Mayıs Pazartesi günü teslim edeceği aday listeleri öncesinde AK Parti’den 41, MHP’den 10, İYİ Parti’den 6, CHP’den 4 ismin heyecanlı bekleyişi sürüyor.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından 41 aday adayından 11 ismin üst kurula çıktığı öğrenilirken bu isimler daha sonra ise 3’e indirilerek 21 Mayıs tarihinde YSK’ya bildirilecek.

 

MHP’de ise 8 erkek 2 kadın milletvekili aday adayının incelemeleri devam ettiği öğrenildi. MHP’e tıpkı AK Parti gibi 21 Mayıs tarihinde aday listesini YSK’ya verecek ve aday listesini açıklayacak.

 

İYİ Parti’de ise iş adamı Musa Ertaş’ın ilk sırada yer alacağına kesin gözüyle bakılırken Dr. Süleyman Kurt’un da listede olacağı bekleniyor. İYİ Parti’de üçüncü ismin ise kim olacağı merakla bekleniyor.

 

CHP’de ise gelenek değişmeyeceğe benziyor. CHP tıpkı geçen seçimlerde olduğu gibi Nevşehir’de yaşamayan ancak partiler tarafından bilinen Faruk Sarıaslan’ın ismi ilk sıra da yer alması beklenirken tek kadın aday adayı olan Fulya Gülşen Altınsoy’un da listede olacağı bekleniyor.

 

İşte tüm bu olası ihtimaller arasında aday adaylarının heyecanlı bekleyişi 21 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edeceğe benziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.