Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Ekici, Hacıbektaş, Avanos Teşkilatlarını Ziyaret Etti

SİYASET 04.05.2018 - 15:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Ekici, Hacıbektaş, Avanos Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Cengiz Ekici yarın yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  Turizm İl Müdürü görevinden AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı olabilmek için istifa ederek aday adaylık başvurusunda bulunan Cengiz Ekici, AK Parti’de yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Ekici Hacıbektaş ve Avanos ilçe Başkanlıklarını ziyaret ederek kendisine temayül yoklaması öncesinde destek isterken kendisinin turizmci olduğunu bu anlamda Kapadokya bölgesinin de turizm bölgesi olması hasebiyle turizm konusunda son derece ciddi çalışmalar hazırladığını söyledi.   AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ve Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal’de ziyaretlerinden dolayı Ekici’ye teşekkür ederek başarılar temennisinde bulundu.  
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Cengiz Ekici yarın yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Turizm İl Müdürü görevinden AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı olabilmek için istifa ederek aday adaylık başvurusunda bulunan Cengiz Ekici, AK Parti’de yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Ekici Hacıbektaş ve Avanos ilçe Başkanlıklarını ziyaret ederek kendisine temayül yoklaması öncesinde destek isterken kendisinin turizmci olduğunu bu anlamda Kapadokya bölgesinin de turizm bölgesi olması hasebiyle turizm konusunda son derece ciddi çalışmalar hazırladığını söyledi.

 

AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ve Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal’de ziyaretlerinden dolayı Ekici’ye teşekkür ederek başarılar temennisinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.