Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Aday Adayı Gedik, Teşkilatları Ziyaret Etti

SİYASET 04.05.2018 - 15:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Gedik, Teşkilatları Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Şevki Gedik partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan Şevki Gedik yarın yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde partisinin Avanos ve Gülşehir ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.   AK Parti Aday Adayı Şevki Gedik ilk olarak Avanos İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal ile bir süre sohbet eden Gedik, neden aday adayı olduğunu anlatırken yarın yapılacak olan temayül yoklamasında kendisine destek istedi. Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Şevki Gedik’e teşekkür ederek başarılar diledi.   Gedik Avanos ziyaretinin ardından ise AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Fatih Çiftçi ve beraberindekiler ile bir süre görüşen Gedik, kendisini tanıtarak neden aday adaylık başvurusunda bulunduğunu anlattı.   AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi’de ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Gedik’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Şevki Gedik partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan Şevki Gedik yarın yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde partisinin Avanos ve Gülşehir ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

 

AK Parti Aday Adayı Şevki Gedik ilk olarak Avanos İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal ile bir süre sohbet eden Gedik, neden aday adayı olduğunu anlatırken yarın yapılacak olan temayül yoklamasında kendisine destek istedi. Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Şevki Gedik’e teşekkür ederek başarılar diledi.

 

Gedik Avanos ziyaretinin ardından ise AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Fatih Çiftçi ve beraberindekiler ile bir süre görüşen Gedik, kendisini tanıtarak neden aday adaylık başvurusunda bulunduğunu anlattı.

 

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi’de ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Gedik’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.