Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Maksan Ootomotivspor, Karapınarspor'u 3-1 Mağlup Etti

SPOR 22.04.2018 - 21:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Maksan Ootomotivspor, Karapınarspor'u 3-1 Mağlup Etti

Maksan Otomotiv Gençlik ve Spor Kulübü U-17 Futbol Takımı ligin 2.haftasında Karapınar spor takımı ile karşılaştı.
  Müsabakanın ilk yarısında 20.dakikada Maksan Spor, Ahmet Tunçtan ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Daha sonra 25.dakikada Karapınar spor takımı,Maksan Spor takımının kalecisi Burak'ın yapmış olduğu bariz bir hatadan  gol buldu ve maça denge geldi. 1-1. Müsabakanın ilk yarısı bu golle 1-1 eşitlikle sona erdi. Maksan Spor takımı İkinci yarıya iki değişiklik yaparak başladı.İbrahim Tokluca nın yerine Mücahit Karanfil, Recep Can Demircinin yerine ise Enes Berkiden'i oyuna alan Teknik Direktör Ali Özcan yaptığı bu değişikliklerle maçı lehine çevirmeyi başardı.İkinci yarıda 55 ve 63.Dakikalarda yine golcüsü Ahmet Tunçtan ile 2 gol daha bulan Maksan Otomotiv Spor U-17 Futbol takımı müsabakayı 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu ve önümüzdeki hafta oynayacağı Telekom Spor müsabakasına moral depoladı.Müsabakanın yıldızı ise 3 gol atan Maksan Sporun golcüsü Ahmet Tunçtan idi.    Müsabakanın 55.Dakikasında Karapınar Sporun takım kaptanı Mustafa Doğan Kırmızı Kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.Bu müsabakayı ;Yusuf Karakuş,Erdem Sarıkaya,Utku Çetin Hakem Triosu yönetti.Müsabakanın Gözlemcisi ise, İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan'dı.
Maksan Otomotiv Gençlik ve Spor Kulübü U-17 Futbol Takımı ligin 2.haftasında Karapınar spor takımı ile karşılaştı.

 

Müsabakanın ilk yarısında 20.dakikada Maksan Spor, Ahmet Tunçtan ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Daha sonra 25.dakikada Karapınar spor takımı,Maksan Spor takımının kalecisi Burak'ın yapmış olduğu bariz bir hatadan  gol buldu ve maça denge geldi. 1-1. Müsabakanın ilk yarısı bu golle 1-1 eşitlikle sona erdi. Maksan Spor takımı İkinci yarıya iki değişiklik yaparak başladı.İbrahim Tokluca nın yerine Mücahit Karanfil, Recep Can Demircinin yerine ise Enes Berkiden'i oyuna alan Teknik Direktör Ali Özcan yaptığı bu değişikliklerle maçı lehine çevirmeyi başardı.İkinci yarıda 55 ve 63.Dakikalarda yine golcüsü Ahmet Tunçtan ile 2 gol daha bulan Maksan Otomotiv Spor U-17 Futbol takımı müsabakayı 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu ve önümüzdeki hafta oynayacağı Telekom Spor müsabakasına moral depoladı.Müsabakanın yıldızı ise 3 gol atan Maksan Sporun golcüsü Ahmet Tunçtan idi.

 

 Müsabakanın 55.Dakikasında Karapınar Sporun takım kaptanı Mustafa Doğan Kırmızı Kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.Bu müsabakayı ;Yusuf Karakuş,Erdem Sarıkaya,Utku Çetin Hakem Triosu yönetti.Müsabakanın Gözlemcisi ise, İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan'dı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.